keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Vielä viime kesästä...

Portaat ovat työlistalla vielä.  Viime kesänä harjoiteltiin portaiden tekemistä, niitä kun ei aikaisemmin ole tullut tehtyä.  Puuceen portaista oli hyvä aloittaa.  Ne tehtiinkin vähän ajatuksella; käytetään materiaalia , joka on jäänyt yli jostakin muualta.


Mökkiin mieheni teki ns keittiönportaat.  Tässä kohtaa huomaa luonne-erot kaikkein selvemmin.  Minä olen todella kärsimätön luonteeltani, "pitäisi olla valmista jo".  Mieheni taas piirtää, laskee ja harkitsee. No, ihan hyväthän näistä tuli kun ajattelee, ettei kokemusta portaiden tekemisestä ole ennestään.


Varsinaiset mökin pääportaat teetetään kyllä ammattilaisella.  Viimekesäinen kirvesmies, josta jo mainitsinkin aiemmin, lupasi portaat tehdä, mutta eipä niitä viime kesänä vielä näkynyt. Portaiden on tarkoitus tulla kulmaan, kahteen suuntaan aukeavat. Ajatus on , että ne olisivat paikka jossa voi myös istuskella.


Tässä näitä tulevia suunnitelmia.  Saaressa emme ole vielä ehtineet käydä, on ollut niin paljon muuta ohjelmassa.  Jos kuitenkin pian...

Ammari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti