torstai 12. huhtikuuta 2012

Sohva ja muut "härpäkkeet"

Syksyn puolella saatiin vielä vietyä peräkärryllä lasti huonekaluja. Sohva löytyi Ikeasta, tuo perussohva irtopäällisellä, jolloin valkoinenkin on mahdollinen.

Verhot halusin pellavasta ja valkoiset.  Nekin on perustavaraa, jota saa Ikeasta edullisesti.  Verhot olivat liian pitkät, enkä jaksanut ajatella lyhentämisiä, tein solmut verhoihin alas ja tulikin hauskan näköistä. Ikkunanpuitteet ovat muuten valkoiset valmiiksi, ulkoa alumiinia, kestävät meri-ilmaston paremmin ja säästyin puitteiden käsittelystä ja maalaamisesta.  Vuorilaudat on tarkoitus vielä käsitellä valkoisella Osmo Color vahalla.

Pöytä vaihdettiin suurempaan Artekin perusruokapöytään, joita meillä tuntuu olevan varastossa kaiken kokoisina, löysimme nimittäin myös saman mallisen sohvapöydän käyttöön.

Ikean valkoiset puuvillamatot lattialle ja jopas näyttikin asuttavammalta.

Ai niin, runkopatjat ja yöpöytä löytyivät myös Ikeasta.  Samasta paikasta on valkoinen puusälekaihdin makuutilassa.

Näiden kuvien oton jälkeen ovat huonekalut jo moneen kertaan vaihtaneet paikkaa, näin kai se aina on, kestää hetken ennenkuin silmä löytää kaikella oman kaikkansa.

Seuraava projekti on mökkikeittiön suunnittelu.Mukavaa viikonjatkoa kaikille, minä odottelen kaasulieden toimitusta jee.... Ammari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti