lauantai 17. maaliskuuta 2012

Työmaakoiran esittely

Ajattelin esitellä vähän paremmin läheisen ystäväni, työmaakoiran. Hän on viisivuotias pitkäkarvainen urosmäyräkoira.  Minulla on aiemminkin ollut mäyräkoira, pitkäkarvainen kääpiö.  Hänestä kun aika jätti ja olin valmis uuteen koiraan valitsin taas pitkäkarvaisen. Mutta kääpiön sijasta tulikin täysikokoinen (joo 15kg) vähän vahingossa.

Pentuhan on aina "kääpiö" ja tassujen koko ei saanut kelloja soimaan, että jättiläinenhän meille on tulossa.  Ei siinä mitään.  Tietty mukana kuljettaminen sylissä yms. ei tämän kokoisen kanssa olekaan enään niin yksinkertaista.  Mutta hyvin on pärjätty.

Työmaakoira on kiltti, tulee toimeen ihan kaikkien koirien kanssa. Jos joku päättää hänelle murista, joka on hyvin harvinaista, työmaakoira vain katsoo halveksuvasti ja jatkaa matkaa.  Hän tulee toimeen lasten kanssa , vaikkei meillä pieniä ihan lähipiirissä ole ollutkaan, ennen kuin nyt taas.

Työmaakoira on saaressa vapaana mutta ei lähde lähipiiristä pois, mamma pitää olla näkyvissä.  Paitsi kerran kun naapurissa grillattiin makkaraa.

Tyttöystäviä on kaksi läheistä. Toinen on musta sileäkarvainen mäyräkoira ja toinen pitkäkarvainen kääpiö.

Tyttöystävien liian pienet sängyt ovat parhaita nukkumispaikkoja.

Mukavaa viikonlopunjatkoa terveisin Ammari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti