keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Mietintää

Mä olen vähän miettinyt, että onko vähän sama kun miehillä on nämä armeijajutut,  naisilla synnytysjutut,  joilla on aina vaan nostettu sitä omaa egoa, peloteltu nuorta polvea ja liioiteltu ja väritelty juttuja.  Niin tämä VILLASUKKA...

Eikö kautta aikojen ole peloteltu,  miten vaikeaa villasukan neulominen/kutominen on.  Koulussa sain sen puolikkaan tehtyä, en ole koskaan tehnyt, olen aina halunnut tehdä mutten ole uskaltanut, näinhän se menee.

Hei maailman helpoin asia.  Kerä 7 veljestä sukkalankaa, vyötteestä maailman yksinkertaisin ohje, puikot käteen ja vot, sieltä niitä tulee.

Miten rentouttavaa!!! Samaan aikaa voi toisella silmällä,  ilman huonoa omaatuntoa,  katsoa Emmerdalea, Tunteita ja tuoksuja tai  muuta hömpänpömppää ja koko ajan on tosi tehokas.

Aloitin sukan neulomisen/kutomisen vasta nyt, mietittyäni vuosikausia osaisinko. Tässä parin viikon saldo, mitäs sanotte? Muutama pari mennyt jo lahjaksi, eivätkä ehtineet kuvaan.

Ammari


8 kommenttia:

 1. No jopa olet saanut aikaan! Itselläni on sukat jäänyt neulomatta (paitis yhdet koulussa valtavalla työllä) ja ompelussakin olen aivan kädetön, vaikka olen myynyt pitkälle toista miljoonaa metriä kangasta vuosien varrella...

  VastaaPoista
 2. No nyt on vähän ranteet kipeänä, pari päivää lepoa ja sitten jatkuu sukkien teko. Kiva kun kävit kommentoimassa.
  Ammari

  VastaaPoista
 3. Pakko myöntää, että en ole yhtään villasukkaa neulonut, en edes koulussa! En oikeesti voi uskoa, että on helppoa ;) Kangaspuilla kudon kyllä mitä vain, niin villaa kuin pellavaakin ja muuta. Ammari, olet taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kyllä 100% varma että sukkien neulominen/kutominen on huomattavasti helpompaa kuin kangaspuilla kutominen.... Kiva kun kävit!!
   Terveisin
   Ammari

   Poista
 4. Hieno suoritus! Nuo yksiväriset harmaat ovat niin kauniit - vaikka villasukan kuuluisikin olla värikäs. Tykkään myös tuosta profiilistasi "kaksi kertaa 25 täyttänyt". Heh, se on hyvin sanottu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, se on se harmaa. Joo nuoriahan tässä ollaan...
   Kiitos vierailustasi!

   Ammari

   Poista
 5. Hei kummitäti, kummipoika ja äiti tuskin malttavat odottaa että saavat uudet ihanat villasukat uusiin kumisaappaisiin :)

  ps. kiva blogi sulla

  VastaaPoista
 6. noita pieniä sukkia saa tosissaan vääntää näillä nakkisormilla. jos kymmenestä joku ois sopivan kokoinen...

  VastaaPoista