tiistai 14. toukokuuta 2013

Tervetuloa..

Näin yhteisesti tervetuloa kaikille uusille lukijoille, mukavaa että jaksatte kiinnostua kuvistani. 
Alunpitäen lähdin blogia pitämään tarpeesta kerätä yhteen saunamökin rakentamisen eri vaiheista olevia kuvia.

Huomasin kuitenkin, että kiinnostuttuani enemmän valokuvauksesta, tänne on ihan mukava laittaa kuvia näkyville,  jos joku niitä haluaa katsellakin.

Sunnuntai Porvoossa vierähti perheen seurassa ja kotiruokaa maistellen, mutta Porvoosta voi lounaspaikaksi suositella Taidetehtaasta löytyvää Bistro Sinneä.  Lähiruokaa, luomua ja aivan ihania makuja. Vanhasta kaupungista tietysti löytyvät vanhat tutut paikat ja kahvilat,  mutta linja-autoasemaa vastapäätä on kahvila vailla vertaa, Cafe Cabriolet.

Joen rannalla vähän etelään vaaleanpunaisesta puutalosta löytyy tilausravintola Levinin Kellari, jonka ruokaa on suositeltu minulle monelta taholta. Paikka on myös suosittu häiden tai muiden perhejuhlien järjestämiseen.


5 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen paikka! Sun kuvia on ihana katsella!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Olen houkutellut miestäni, että mentäisiin tänäkesänä uudelleen veneellä Porvooseen. Nyt onkin sitten hyvä vinkki tiedossa minne mennä syömään =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vierasvenesatamasta joen toiselle puolelle, siinähän se taidetehdas onkin:)

   Poista
 3. Porvoossa ollaan käyty nyt kuutena kesänä peräkkäin. Aiemmin autolla, kolmena viimeisenä veneellä ja ollaan jotenkin "jumiuduttu" käymään aina vanhan kaupungin ravintoloissa ja kahviloissa ;) Nyt on uudet vinkit kirjattu kalenteriin, kiitos! :)

  VastaaPoista