sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Piipahdus Porvoossa

Hyvää myöhäistä äitienpäivää.

Porvoossa on aina mukava lähteä joen rantaa kävelylle.  M/S Runeberg lähti juuri merelle, ilmeisesti kevään ensi matkalle.  En ehtinyt saada kuvaa.

Ammari

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Hyvää äitienpäivän iltaa!

  VastaaPoista
 2. Porvoossa ovat ihanat ne punaiset rantamakasiinit ja se tunnelma:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo rantamakasiinit ja Vanha Kaupunki , ihania ovat , nyt oli vanhukset matkassa ja kavely jäi pariin sataan metriin;)

   Poista
 3. Ah, Porvoo, se on niiiiin ihana paikka. Olen ehdottanut miehelleni, että mentäisiin sinne uudelleen tänäkesänä käymään. Veneellä sinne on erityisen kiva mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääkaupunkiseudulta kun lähtee veneilemään , niin se on kyllä sitten yleensä länteen. Idän suunnassa kun olisi kuitenkin myös nähtävää, Porvoo on ihana ja Loviisaa voi myös suositella ja Kotka on myös veneilijälle tosi kiva paikka, puhumattakaan kaikista kohteista siinä välissä.

   Poista
 4. Kesälomasuunnitelmat ovat aiak auki, kun Siippa on suurimman osan aikaa töissä lomani aikana. Ainakin näitä päivän pikkukaupunkivisiittejä on suunnitteilla, jos ei maan rajojen ulkopuolelle ehditä tänä kesänä. Ensi viikko olisi talvilomaakin, ehkä lounas Porvoossa voisi olla yhden päivän ohjelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoossa on uusi kohde "Taidetehdas" ja siellä aivan ihana ravintola Bistro Sinne. Lähiruokaa, luomua , aivan ihania makuelämyksiä, suosittelen suurella sydämellä. Ja kahville linja-autoasemaa vastapäätä Cafe Cabriolet mmmmmmmm.

   Poista