keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Maalausurakka jatkuu...

Jotenkin tuntuu siltä, ettei maalausurakka lopu saaressa ikinä.  Tämän isommasta mökkeröstä ei ole kysymys, mutta tuo maalaaminen tuntuu olevan se viimeinen asia johon päädymme. Aina on muka jotakin muuta tärkeämpää, joka täytyy tehdä.

Sehän sitten näkyykin jo, pientä sinistymistä havaittavissa katon aluslaudoituksessa.  Samoin eteläänpäin antavan julkisivun seinä vaatisi auringon paahteesta johtuen pikaisesti toisen kerroksen käsittelyä.  Tämä länteen, merelle päin osoittava julkisivu on vuorossa viimeisenä, johtuen sen korkeudesta ja siitä vaivasto , joka telineiden pystyttämisestä on.

No vielä aluslaudoitus valkoiseksi ja siinä se sitten maalauksen osalta olisi. Niin ja tietenkin kaiteet!!!

Terassikoirakin osallistui omaan tapaansa urakkaan.

Ammari

5 kommenttia:

 1. Olin epävarma katon aluslaudoituksen kääntöpuolesta, mutta nyt näen että sileämpi ja hienompi puoli tulee alaspäin. Tosin tuo vaihe on vielä kuukausien päässä... ;-)

  VastaaPoista
 2. Hyvä että oli apua, huomasithan tuossa toisessa kuvassa ne "lintulaudat". Eli jos ei Kontio ole huomannut muuttaa rakenteita niin nämä ylimmät laudat on oma viritelmä. Hengitysreiät porattiin lautoihin ja verkko taakse niin eivät linnut, lepakot, isommat hyönteiset pääse sisälle rakenteisiin. Meillä jo lepakko taisi siellä käydä ennenkuin nuo viritelmät tehtiin.

  VastaaPoista
 3. Heippa!
  Kiitos mukavasta blogistasi, jota käyn kurkkimassa aina silloin tällöin. Ensi keväänä (2014) meille on saapumassa mökkitontille nalle 35 =D Millä olette käsitelleet mökin ulkopinnan? Mikä on värin sävy?

  VastaaPoista
 4. Hei. Meiillä juuri alkanut Nalle 25 pystytys. Kiinnostaisi myös tuo värin sävy. Ajatuksissa oli Valtti Akvacolorin sävy Piki, vähän vain pelottaa tuleeko liian tumma....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt tulee vastaus vähän jälkijunassa ja valitettavasti en sävyä muista, taisi vielä mennä niin että kahden eri valmistajan tuotteita jouduimme käyttämään.

   Poista