keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Itsensäkin voi yllättää

En ole polkupyörää esiin ottanut vuosikausiin. Joo, on se esillä ollut kun mieheni huollatti sen noin viisi-kuusi vuotta sitten, mutta pyöräillyt en ole.

Yllätin siis itseni kun kauniin ja lämpöisen päivän kunniaksi poljin kesäkukkaostoksille.  Kukkia voi siis kuljettaa näinkin,  eikä vain autolla.  

Kun sain kukat kotiin lähdin innoissani vielä uudelle lenkille, pysähdyin jätskille matkan varrella.

Innostukseni johtuu varmasti myös uudesta mummosatulasta. Se on tosi mukava ja samanlainen täytyy saada myös saaressa olevaan pyörään jonka ostin sinne viime kesänä.
 Viikko jo puolessa, mihin tämä aika menee
Ammari

4 kommenttia:

 1. Kirjoitan sinulle tähän postaukseen, kun en tiedä tuleeko merkkiä siitä, jos vanhoihin postauksiin tulee kommentteja.

  Siis ihanaa niin ihanaa :) Olen bongannut täältä blogimaailmasta ihmisen, jolla on mökki saaressa ja koti myös muualla, täsmälleen niinkuin minullakin :)

  Saarimökkeily on välillä haastavaa, varsinkin kun sinne viedään remontointitavaraa tai sänkyjä tms muuta isokokoista :) Meillä on pieni matka veneillä, mutta sitäkin pienempi ja kiikkerämpi soutuvene :) Mutta tietäisit vaan, mitä kaikkea sillä veneellä on viety :)

  Meidän saaressa oli ostohetkellä 4v sitten kaksi mökkiä, jotka on laitettu kuntoon tässä menneiden kesien aikana. On viety maalia, hirsilautaa, terassilautaa, kaikkea mahdollista muuta jännityksellä vetten yli. Viimeisin suuri vienti oli viime syksynä korkea jääkaappi pakastinosalla :) Siinä oli niin paljon jännitystä, etten edes lähtenyt auttamaan ja katsomaan miten siinä käy...

  Nyt saari ja sen mökit alkavat olla siinä pisteessä, että voi sanoa kaiken olevan valmista tällä erää :) Nyt saamme nauttia kättemme jäljistä ja nautiskella auringosta ja uimisesta :)

  Meille tuli parisen viikkoa sitten koiranpentu ja hää oli viime sunnuntaina ensimmäistä kertaa saaressa. Kaikki meni hyvin, Niilo oli siellä kuin olisi aina ollut. Otti paikan heti omakseen :)

  Ihanaa on, että lämpöisempi kevät saapuu vihdoin ja mökkikesä saadaan aluille pitkän tauon jälkeen :)

  Onnea ja iloa teidänkin mökkikauteenne :)

  Mökkipäivityksiä ilolla odotellen Lissu

  VastaaPoista
 2. Hei kiva että kävit. Joo rehellisyyden nimissä meille pääsee autolla tontille mutta lossi on välissä. Rakennusaikana kaksi lossia ja siinä sitten olikin aikataulujen kanssa väsäämistä. Tiedän kyllä saareen roudaamisen haasteet. Aikaisemmin olimme Tammisaaren saaressa veneen varassa ainoastaan ja se kuljettaminen, vedestä alkaen kaikki veneellä. Siksi tämän tontin ostossa tärkeimmistä kriteereistä oli autolla pihaan vaikka vaikeimmankin kautta mutta kumminkin. Kyllä meillä koiruli rakastaa saaressa oleilua ja mikäs siinä kun saa vapaana olla. Jos eksyy niin aina tietää että saaressa pysyy!!! Meillä on ilveksiä ja merikotkia ja ikävä kyllä kyykäärmeitä ja punkkeja joten koiran kanssa kyllä haasteita myös. Koiruli painaa 15kg mutta sitähän ei kotka tiedä, eli voi olla vaaravyöhykkeellä. Käy toistekin. mukavaa kesänalkua!!

  VastaaPoista
 3. Hienostihan ne kukka ostokset noinkin kulkee ja samalla kunto nousee kohisten...:)

  VastaaPoista
 4. No nyt innostuin ja tänäänkin tuli tehtyä pyörälenkki. Hyvä minä.....

  VastaaPoista