maanantai 25. toukokuuta 2015

Terassikoira II

Ensimmäinen automatka saareen meni todella kiitettävästi.  Morris nukkui kiltisti kuljetuskopissa koko kahden tunnin matkan ajan.  Lossilla vasta ihmeteltiin mikä paikka tämä on.

Hyvin sopeutui myös maalaiselämään.  Sukelsi sammalmättäältä toiselle ja mamma kauhuissaan toivoi, että saaren kyykäärmeet vielä nukkuisivat.


Ammari

4 kommenttia:

 1. Ihanaa!!! Uusia kuvia suloisesta Morriksesta ♥ Alkaa olla jo ison pojankoltiaisen näköinen ja niiiiin söpö, että tekisi mieli rutistaa, halata, pussata ja voi kääk, miten tuollaista katsetta pystyy vastustamaan? ;)
  Kyyt ovat uteliaiden pikkukoirien, tai pikemminkin niiden mammojen kauhistus. Toivotaan että pysyvät kaukana mökistänne ja poissa pikkukoiruuden tutkimusretkien reiteiltä.
  Rapsutuksia ihanalle Morrikselle ♥ Pentukuumehan tässä jo selvästi alkaa nousemaan =D


  VastaaPoista
 2. Voi kun hän on kasvanut jo kovasti! Niin kaunis ja komea poika että vallan. Varokaa todella kyitä. Minun vanhemieni mäyräkoira sai pari kesää sitten piston, mutta selvisi siitä onneksi. Kyyt ovat kauniita eläimiä, mutta saisivat pysyä poissa pihasta. Rapsutuksia tuolle pikkuisele sulostukselle <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kasvanut ja ehkä myös viisastunut ;) rapsutuksia annetaan

   Poista