tiistai 16. joulukuuta 2014

Pitkään pohdin otsikkoa, mutta mikään ei tuntunut sopivalta.  Rakas Terassikoiramma Hessu Hopo sairastui keuhkokuumeeseen eilen . Olin Viikissä Pieneläinklinikalla aamukolmeen,  jolloin Hessu Hopo jäi tehohoitoon lisähappea saamaan.  Aamulla vielä toivoimme, että antibiootit purevat, mutta kunto alkoi romahtaa iltapäivällä.

Nyt on Hessu Hopo nukkunut pois.

Joulukortit joissa poika poseeraa ovat vielä  matkalla ystäville ja tutuille .

Raskas vuosi päättyi vielä rakkaan, maailman kilteimmän pojan poismenoon.

Toivon kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2015

sen on oltava kaikin tavoin parempi kuin mennyt7 kommenttia:

 1. Voi ei, miten surullinen postaus täältä löytyikään. Itku kurkussa ja kyynelsilmin koitan löytää sanoja. Vuosi sitten marraskuussa jouduin hyvästelemään oman kultaisen koirapoikani ja muistan vieläkin sen musertavan surun, joka puristi rintaa, kun kuulin lääkäriltä, ettei mitään ole enää tehtävissä.
  Olen todella pahoillani puolestasi. Oman koiran menettäminen on musertava kokemus. Voimia sinulle suureen suruun ja ikävään ♥

  VastaaPoista
 2. Tuo edellisen postaksen ihana nappisilmä tonttulakin alta! Voin vain kuvitella, miltä tuntuu. Tämä joulu jää teillä ikuisesti mieleen. Myötätuntoa!

  VastaaPoista
 3. Ei voi olla totta! Otan osaa ja olen pahoillani puolestasi. Jouduin saattelemaan meidän Westien kaksi vuotta sitten koirien taivaaseen enkä voi vieläkään ottaa uutta koiraa. Niin ikävä on ja tuntuu ettei hellitä millään. Minulla on ollut myös aikanaan kaksi mäyräkoiraa ja tiedän, että mäykyt ovat aivan ihana rotu. Voimia ja jaksamista syli kaupalla (virtuaalu hali). Rauhaisaa joulun aikaa ja todellakin parempaa onnea tulevalle vuodelle <3!

  VastaaPoista
 4. Voi ei! Olen tosi pahoillani Hessun poismenosta. Oman rakkaan lemmikin menettäminen on ihan kamalaa!

  VastaaPoista