torstai 10. lokakuuta 2013

Talvitelakalle...

Muumi-vene on nostettu talvitelakalle. Nämä ovat näitä syksyn haikeuden merkkipaaluja.

Tämä minun Muumi-tarroilla varustettu Terhi Fun soutuveneeni on kyllä ollut monen naurun lähde.

Alkujaan kun mietin, että joku vene täytyy saaressa ehdottomasti olla, päädyin pieneen soutuveneeseen näin alkuun.  Laskin, että seitsemänkymmentä kiloa painavan veneen saan helposti laiturittomalta rannalta yksinkin veteen.  Virhelaskelma, varmaan hiekkarannalta saisinkin, mutta kivikkorannalta joka antaa länteen lähes avomerelle, jolloin aallotkin voivat kovalla tuulella nousta korkeiksi, ei onnistu.  Kaikenlaista telakointirallia on kokeiltu, mutta kun ne rallitkin täytyy nostaa tuulen ja myrskyn tieltä aina ylös.

Silloin kun veneen lasken mereen ja lähden soutelemaan, en sieltä sitten heti pois tulekaan . Nautin joka hetkestä.

Päätyessäni vertailun jälkeen Terhi soutuveneeseen, huomasin , että olisi saatavilla Muumi versio tästä kyseisestä veneestä.  Tilatessani mainitsin toiveestani jolloin myyjä totesi: "tämähän on lapsille tosi kiva" , johon minä: "se tulee kyllä ihan minulle itselleni". Tämän tyyppisiin tilanteisiin voi Muumi-fani joutua useamminkin !

Ammari


2 kommenttia:

  1. Fanitan niin tuota teidän muumivenettä! Jos minä tarvitsisin soutuvenettä, ostaisin ihan samanlaisen =D. Muumit ovat number one! Haikea on varmasti ollut fiilis, meidän vene nousee pukeille ensi lauantaina ja ihan sydäntä särkee jo nyt. Onneksi aika menee vinhaa kyytiä ja pian koittaa uusi kevät. Sitä odotellessa nautitaan ihanista kesän muistoista ja näistä upeista kuvista, joita jälleen olit ottanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä totta, että aika rientää. Vielä kun syksy on ollut niin upea. Ihana on aina kuulla, että kuvista pidetään.

      Poista