keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kädet ahkerana

Novitalta löytyi ihana alpakka-lanka , siitä tein itselleni hatun ja kaulurin syksyn koiralenkeille.  Väri on mielestäni ihanan lämmin ja lankahan on pehmeä kuin mikä.


Nappasin myös mukavan haasteen villasukkien tekijöille Ruusutapetilla-blogista.

Eiköhän muutama sukkapari täältä lähde postiin pikaisesti!!


Haastan seuraavat bloggaajat kutomaan yhden parin naisten villasukkia koossa 39-40, löysällä joustin varrella, langanmerkillä ei väliä kunhan puolet matskusta on villaa! Jos et jostain syystä osaa, eikä puoliso tai anoppi kykene auttamaan niin pyydänkin linkitystä senkin edestä että saadaan kutojia tavoitettua ja sukkia valamiiksi jouluun mennessä! Tarvitaan taas reilu 300 paria tammikuun lähetystä varten joten ei mikään tehtävä mahdoton?
Lähetätte sukat omakustanteena:
Katariinan Käsityöliike, Tehtaankatu 12, 67100 Kokkola
Pistätte haasteen 3-5:lle bloggajalle ja kerrotte mistä on kyse. Kela lakkautti toissa vuonna torkkupeittojen ja kukkien antamisen suomen 100-v synttärisankareille, vedoten säästösyihin! Minä en moista suvainnut ja jo 6viikkoa  myöhemmin lähti ensimmäinen sukkalähetys kaikille suomen 100-v. Heitä oli elossa juhannusviikolla 263. Sitten laitoimme bonuskierroksen elokuussa, ja kaikki 101-107-v elossa olevat saivat sukat. Tämän vuoden tammikuussa lähti taas reilu 300 paria ( elossaolo prosentti korkein tammikuussa )
FB:ssä on ryhmä 100-v villasukat mirkan ja kansalaisten voimin johon saa tulla mukaan.


AmmariEi kommentteja:

Lähetä kommentti