keskiviikko 1. elokuuta 2012

Piha ilman sadettajaa....

Melkein 5 viikkoa saaressa, oli hauska nähdä miten piha kaupungissa pärjäsi ilman hoitajaa ja kastelua. En ole mikää viherpeukalo, en todellakaan. Kaikki mitä pihalla kasvaa, täytyy olla helppohoitoista ja pärjätä itsekseen.

Mukava olikin palata ja huomata, että luonto hoiti kastelun (hortensialla kävi yksityiskastelija) ja piha on sopivasti villiintynyt.  Satoa saa poimia viinimarjapensaista samantien.  Kirsikat odottavat vielä kypsymistä ja luumupuu, joka kukki vasta toista kesää tekee myös satoa.  Kirvoja oli kyllä melkoinen määrä.

Omenapuun tuhosin viime kesänä ja uusi onkin ollu mielessä pitkään. Huvitus- omenapuun jos löytäisin jostakin taimitarhalta, siinä on aikaisin kypsyvät maukkaat omenat.Ammari


2 kommenttia:

 1. Mahtava sato teille onkin tulossa.
  Meillä marjapensaat ovat pieniä ja kärsineen näköisiä...pitää syksylla laittaa syyslannoitetta jospa kasvu virkistysi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muistaakseni ole ikinä lannoittanut marjapensaitani ja olen epätoivoissani kun pensaat vain kasvavat ja venyvät pituutta. Eli hoitamatta vissiinkin paras sato :). Toivotaan, että ensi vuonna pensaasi yllättävät sinut positiivisesti.

   Poista