tiistai 26. kesäkuuta 2012

Tylsää työtä

Nämä ikkunoiden ja ovien yläpuoliset vuorilaudat ja hatut on vaan jäänyt tekemättä. Nyt oli niiden vuoro.  Ideana tässä tupla laudoituksessa on se, että jos hirsi vielä painuu niin nämä liikkuvat seinien mukana.

Vielä on yläkerran ja muutaman muun ikkunan tekeminen edessä.  Tehdään sitten kun jaksetaan.  Tämä viikonloppuihin ajoittuva tekeminen on niin rajattu ajallisesti, varsinainen työpäivä on ainoastaan lauantai, sunnuntai menee jo pakkaamiseen ja lossiaikataulujen tarkkailuun (ja laiskotteluun).

Lomia odotellessa!!!

Tulihan sitä maalaamistakin harrastettua.

Ammari

4 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia, näihin pitää palata myöhemmin... Saitteko muuten ikkunanne valmiiksi maalattuina? Meiltä ei kyllä kysyttykään ja oletin että olisivat olleet valkoiset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisestä rakennusprojektista viisastuneena tilattiin valmiiksi valkoiset. Lisämaksulla alumiinia. Teillä taitaa olla jo täysi vauhtipäällä rakentamisessa. Ammari

   Poista
  2. Tänä viikonloppuna on tarkoitus saada perustukset valmiiksi ja hirsien pinominen ensi viikolla. Ihme ettei noista ikkunoista kysytty mitään tilatessa, toisaalta, eihän maalaamisesta saa koskaan tarpeeksi... ;-)

   Poista
 2. Meidän etenemistä voi seurata täältä: http://villaotto.blogspot.fi/

  VastaaPoista